Rotacijska dijeta

Rotacijska dijeta - Katahn, Martin | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Katahn, Martin
DIMENZIJA
5,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Rotacijska dijeta.pdf
ISBN
9629263916573

OPIS

Doktor Martin Katahn, autor je revolucionarnog plana prehrane uz čije je jednostavne i učinkovite savjete moguće u samo 21 dan izgubiti suvišne kilograme i ponovo steći izgubljeno samopouzdanje, a pritom nije potrebno gladovati i jesti jednoličnu hranu bez ikakve nutritivne vrijednosti. Tajna je u brojevima 600 – 900 – 1200 iza kojih se kriju kalorijske vrijednosti koje tijekom tri tjedna valja naizmjence unositi u svoj organizam i na taj način potaknuti probavni sustav da maksimalno iskoristi svaki obrok. Knjiga je rezultat osobnog iskustva i najnovijih znanstvenih spoznaja o zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Jelovnici i recepti na stranicama Rotacijske dijete pomno su osmišljeni pri čemu je autor vodio računa o kalorijskim i hranjivim vrijednostima svake namirnice i učinku koji kombinacija određenih namirnica ima na organizam zdravog čovjeka. Rotacijska dijeta temelji se na osobnom pristupu oblikovanom tako da svaki pojedinac – kombinacijom ponuđenih jelovnika i programa tjelovježbe – odabire vlastiti put od prekomjerne težine do vitkosti

Već smo spomenuli da žene rotiraju 600-900-1200 kalorija dnevno tijekom tri tjedna dijete. Muškarcima je prva tri dana unos kalorija ograničen na 1200 kalorija, potom četiri dana na 1500 kalorija, u drugom tjednu na 1800 kalorija dnevno, a u trećem tjednu vraćaju se na 1200/1500 kalorija. ROTACIJSKA DIJETA.

Dijeta je jedinstvena po tome što ćete svaki mjesec imati tjedan dana slobodno kada ćete moći jesti što želite. Rotacijska dijeta temelji se na osobnom pristupu oblikovanom tako da svaki pojedinac - kombinacijom ponuđenih jelovnika i programa tjelovježbe - odabire vlastiti put od prekomjerne težine do vitkosti. Doktor medicine Martin Katahn bio je direktor Programa kontrole težine pri Sveučilištu Vanderbilt.

POVEZANE KNJIGE