Rotacijska dijeta

Rotacijska dijeta - Katahn, Martin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Katahn, Martin
DIMENZIJA
5,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Rotacijska dijeta.pdf
ISBN
2779657369567

OPIS

Doktor Martin Katahn, autor je revolucionarnog plana prehrane uz čije je jednostavne i učinkovite savjete moguće u samo 21 dan izgubiti suvišne kilograme i ponovo steći izgubljeno samopouzdanje, a pritom nije potrebno gladovati i jesti jednoličnu hranu bez ikakve nutritivne vrijednosti. Tajna je u brojevima 600 – 900 – 1200 iza kojih se kriju kalorijske vrijednosti koje tijekom tri tjedna valja naizmjence unositi u svoj organizam i na taj način potaknuti probavni sustav da maksimalno iskoristi svaki obrok. Knjiga je rezultat osobnog iskustva i najnovijih znanstvenih spoznaja o zdravoj i uravnoteženoj prehrani. Jelovnici i recepti na stranicama Rotacijske dijete pomno su osmišljeni pri čemu je autor vodio računa o kalorijskim i hranjivim vrijednostima svake namirnice i učinku koji kombinacija određenih namirnica ima na organizam zdravog čovjeka. Rotacijska dijeta temelji se na osobnom pristupu oblikovanom tako da svaki pojedinac – kombinacijom ponuđenih jelovnika i programa tjelovježbe – odabire vlastiti put od prekomjerne težine do vitkosti

Priručnici ALERGIJE. ROTACIJSKA DIJETA Brzo, naglo i zauvijek mršavi Uvijek su nas stručnjaci uvjeravali kako mršavjeti treba sporo, postupno, laganim koracima koji će ujedno predstavljati promjenu prehrambenih i životnih navika kako ne bi došlo do vraćanja izgubljenih kilograma, jo-jo efekta kakav se u pravilu javlja nakon brzih gubitaka težine i još bržeg (i većeg) debljanja. Rotacijska dijeta za atopijski dermatitis Liječnici pribjegavaju takvom sustavu hrane ako postoji hitna potreba da se identificira glavni alergen i uklone iz dnevnog menija pogođene osobe. Rotacijska dijeta osigurava prisutnost u svakodnevnoj prehrani povrća, mesa, mliječnih proizvoda, žitarica, voća, ali selektivno. Teoretizira se o tome da se Zemlja formirala kao dio rođenja Sunčevog sustava: ono što je eventualno postalo sunčev sustav u početku je postojalo kao veliki, rotirajući oblak prašine, kamenja, i plina.Taj oblak bio je sastavljen od vodika i helija nastalih iz Velikog praska, kao i od težih elemenata izbačenih supernovama.Kako je taj međuzvjezdani prah bio nehomogen, svaka asimetrija ... 302 stranica Meki uvez.

pozitivni Životni naboj pozitivni Životni naboj pozitivni Životni naboj pozitivni Životni naboj pozitivni Životni naboj Rotacijska dijeta temelji se na osobnom pristupu oblikovanom tako da svaki pojedinac - kombinacijom ponuđenih jelovnika i programa tjelovježbe - odabire vlastiti put od prekomjerne težine do vitkosti. Doktor medicine Martin Katahn bio je direktor Programa kontrole težine pri Sveučilištu Vanderbilt.

POVEZANE KNJIGE