Prekrasna djevojčica

Prekrasna djevojčica - Northrup, Christiane Tracy, Kristina | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Northrup, Christiane Tracy, Kristina
DIMENZIJA
3,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Prekrasna djevojčica.pdf
ISBN
5742009700948

OPIS

Dr. Christiane Northrup, svjetski poznata porodničarka i ginekologinja,vizionarka je i nadaleko poštovani autoritet na području ženskog tjelesnogi emocionalnog zdravlja. Autorica je nekoliko bestselera kaošto su Žensko tijelo, ženska mudrost, Mudrost majčinstva iMudrost menopauze. Pobornica je teze da su poruke vezane zaženska tijela, kojima smo u djetinjstvu izložene i koje internaliziramo,temelj našeg zdravlja u odrasloj dobi. Prekrasna djevojčica je njezina prva knjiganamijenjena djeci, u kojoj svoju mudrost prenosi djevojčicama. Knjiga donosijednostavnu, ali važnu poruku: da je posebna čast biti rođena kao djevojčica. Pomoću ovih osnažujućih riječi i ilustracija malene će djevojčice naučiti da sunjihova tijela savršena takva kakva jesu, da je važno da se prema sebi odnose sljubavlju te da su promjene dio odrastanja. Dr. Northrup, i sama majka dviju kćeri, vjeruje da će pomoću ove knjigedjevojčice naučiti cijeniti čaroliju i jedinstvenost svojih tijela te da će im takav stavdonositi pozitivne učinke tijekom cijelog života.

MANEKENKA Kseniya Belusova i njezin suprug, bivši nogometaš Hugo Utah, svojim izgledom cijeli život privlače pažnju, a njihova kći Vivienne od roditelja je naslijedila najbolje gene te svojim izgledom zapanjila mnoge. (FOTO) Bila je prekrasna djevojčica, a sada je kći Ene Begović proslavila 20. rođendan! Jako podsjeća na pokojnu glumicu! Autor: Dnevno Nedjelja, 16.

Pomoću ovih osnažujućih riječi i ilustracija malene će djevojčice naučiti da su njihova tijela savršena takva kakva jesu, da je ... Prekrasna djevojčica je njezina prva knjiga namijenjena djeci, u kojoj svoju mudrost prenosi djevojčicama. Knjiga Prekrasna djevojčica izdana u nakladi Planeotpija donosi jednostavnu, ali važnu poruku: da je posebna čast biti rođena kao djevojčica.

POVEZANE KNJIGE