40 stvari koje ti želim reći

40 stvari koje ti želim reći - Kuipers, Alice | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kuipers, Alice
DIMENZIJA
12,92 MB
NAZIV DATOTEKE
40 stvari koje ti želim reći.pdf
ISBN
2556564920378

OPIS

Amy (nadimak Bird) je djevojka koja, naizgled, ima savršen život: roditelje koji je vole, zaljubljenog dečka, najbolju prijateljicu na svijetu. Čak je pokrenula vlastitu internetsku stranicu sa savjetima, prepunu njezinih velikih uputa, kako bi drugim tinejdžerima pomogla preuzeti kontrolu nad vlastitim životima. No kada se u školi pojavi novi momak, Bird kao da potpuno zaboravlja svoju dotadašnju mudrost. Pete je apsolutno loš momak. On je sušta suprotnost, sve ono što Bird nije: divlji, neambiciozan, i prilično opasan. Iako zna da Pete stvara nevolje, Bird se ne može držati po strani. Kako je Pete sve više privlači, to ona vidjelo izbijaju pukotine u odnosu s Griffinom, njezinim zacopanim dečkom. Bila je dovoljna jedna pogreška, trenutak gubitka samokontrole, pa da cijela njezina budućnost ode u vjetar.

Reci to djelima. Reci to u glavi ili reci to naglas.

Ako je tvoj muškarac "mamin dječak" u 20-ima, bit će vjerojatno i "mamin dječak" u 40-ima. Jesi li spremna za to? Ako postoji vrijeme za koje možemo reći da je posvećeno promjeni, onda je to korizma.

POVEZANE KNJIGE