Ponoćna palača

Ponoćna palača - Zafon, Carlos Ruiz | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zafon, Carlos Ruiz
DIMENZIJA
5,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Ponoćna palača.pdf
ISBN
7649153302287

OPIS

U drugom dijelu svoje svjetski poznate Trilogije magle Carlos Ruiz Zafón vodi nas u tridesete godine prošlog stoljeća, u Calcuttu, u srce tame. Ponoćna palača posjeduje sve što je čitatelje diljem svijeta natjeralo da se zaljube u djelo autora Sjene vjetra, Princa Magle i Zatočenika Neba: očaravajuću pozornicu, misterij i moćnu prijetnju koja se nada sve nadvija. Godine 1916. u mračnoj i kišnoj noći Calcutte sudbina je razdvojila živote dvoje djece, blizanaca Bena i Sheere. Od njihova nemilosrdnog progonitelja i grupe plaćenih ubojica spasit će ih mladi britanski časnik, no cijena koju će za to platiti bit će velika: njegov život. Šesnaest godina poslije, kada se kao neznanci sretnu u Ponoćnoj palači, svatko sa svojim snom o budućnosti, Ben i Sheere i ne slute koliko su povezani, kao ni to da demon Calcutte dolazi naplatiti svoj stari dug. A kada otkriju prve dvije tajne, saznat će i da ih ovaj put ne namjerava pustiti tako lako. Uz pomoć vjernih prijatelja, članova tajnoga društva Chowbar, brat i sestra suočit će se sa zagonetkama i užasom koji vrebaju u sjenama Grada palačâ, pružajući Carlosu Ruizu Zafónu priliku da ispiše stranice koje će još jednom oduševiti kako mlađe tako i starije njegove čitatelje. “Ova priča o tajnom društvu, željezničkom kolodvoru u obliku labirinta i mračnom liku iz prošlosti svojim će maštovitim pripovijedanjem i raspletom podsjetiti na Zafónov svjetski poznati bestseler Sjenu vjetra.” Choice “Ponoćna palača doista zna kako čitatelja zadržati na udici… Eg­zotični triler majstora pripo­vi­je­danja.” Flipside “Ako volite misterij, nadnaravno, likove mitske snage, vjernosti i junaštva… pročitajte ovu knjigu i uživajte!” Armadillo “Zafónove knjige za mlade u Španjolskoj su objavljene puno prije nego što je postao međunarodna književna zvijezda i fascinantno je u Ponoćnoj palači otkriti nagovještaje Sjene vjetra.” Financial Times “Zastrašujuća umorstva, zlodjela od kojih se ledi krv u žilama (…) proslavljeni autor Sjene vjetra Carlos Ruiz Zafón svoju je priču o utvarama smjestio u Ponoćnu palaču!” Vogue “Zafónova Calcutta ima mnoštvo mističnih elemenata koje pisci često povezuju s tim gradom, ali ovaj roman pokazuje i Calcuttu koja, rastrzana godinama neprijateljske kolonizacije, žudi da se oslobodi jarma. Pisac nam uspijeva dočarati trenutke istinskog užasa u maestralnim pripovjedačkim obratima koji priču nose njezinu završetku.” Publisher’s Weekly 

39 tragova - super serijal knjiga - jedva čekam nastavke! :) Artemis Fowl . Oksa Pollock - knjiga je O.

u mračnoj i kišnoj noći Calcutte sudbina je razdvojila živote dvoje djece, blizanaca Bena i Sheere. Ponoćna palača posjeduje sve što je čitatelje diljem svijeta natjeralo da se zaljube u djelo autora Sjene vjetra, Princa Magle i Zatočenika Neba: očaravajuću pozornicu, misterij i moćnu ... Ponoćna palača Booksa.hr - pravo mjesto za knjigu i književnost - dnevne vijesti, baza knjiga, preporuke, kritike, kolumne, natječaji, najave književnih događanja... Saved by Ines Kostel Vresk knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Knjiga 'Ponoćna palača' je drugi nastavak trilogije Magla od Carlos Ruiz Zafona.

POVEZANE KNJIGE