Istočni epistolar

Istočni epistolar - Matvejević, Predrag | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Matvejević, Predrag
DIMENZIJA
9,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Istočni epistolar.pdf
ISBN
1553142172580

OPIS

u 22:35 Do isteka još Oglas prikazan Inteligencija i disidencija »Spoj utopije i nesreće odlikuje Istočni epistolar, djelo koje knjižari pogrešno slažu na police političke literature. Posrijedi je zapravo roman, u onom smislu u koj... Pokušaj da se prisjetimo prošlosti neuspješan je slično pokušaju da shvatimo razlog našeg postojanja.

Inteligencija i disidencija »Spoj utopije i nesreće odlikuje Istočni epistolar, djelo koje knjižari pogrešno slažu na po... Spoj utopije i nesreće odlikuje Istočni epistolar, djelo koje knjižari pogrešno slažu na police političke literature. Posrijedi je zapravo roman, u onom smislu u kojem su ga shvaćali Šklovski i ruski formalisti spajajući fikciju i dokument... Spoj utopije i nesreće odlikuje Istočni epistolar, djelo koje knjižari pogrešno slažu na police političke literature.

POVEZANE KNJIGE