Prikriveni ekonomski ubojica

Prikriveni ekonomski ubojica - Perkins, John | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perkins, John
DIMENZIJA
6,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Prikriveni ekonomski ubojica.pdf
ISBN
6410917946137

OPIS

Knjiga o osobnim iskustvima navodnog bivšeg “ekonomskog ubojice”, čovjeka čiji je zadatak prevarama, ucjenama, lažima, iznuđivanjima, seksom, a ponekad i ubojstvima osigurati da velike korporacije i američka vlada kontroliraju i iskorištavaju ekonomiju, prirodne resurse i političke odnose malih država diljem planeta. Slično romanima Johna Le Carrea, samo što je riječ o zbiljskim događajima.

Napisao sam ovaj dio 1982. godine, kao uvodnik knjizi radnog naslova Savjest prikrivenog ekonomskog ubojice.

Izdavač: Edicije Božičević ... PRIKRIVENI EKONOMSKI UBOJICA, John Perkins. Cijena 179 kn ~ 24 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 29535871 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Šibensko-kninska, Šibenik, Grad ... Prikriveni ekonomski ubojica pdf Prikriveni ekonomski ubica je vrhunski profesionalac, plaćenik u fukciji velikog kapitala, a cilj njegovog djelovanja je uvjeravati zemlje trećeg svijeta da su one.PRIKRIVENI EKONOMSKI UBOJICA - john perkins 30637 - Prikriveni ekonomski ubojice na engleskom economic hit man Ako bi i mi podbacili, onda ide američka vojska - kao što je slučaj s Irakom, kaže John Perkins, koji je godinama bio vodeći svjetski ekonomist, a zatim 'ekonomski ubojica' koji je na kreiranju globalnog imperija radio direktno s liderima Svjetske banke, MMF-a i ostalih svjetskih financijskih institucija.

POVEZANE KNJIGE