Bok, konjiću!

Bok, konjiću! - Kravčenko, Asja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kravčenko, Asja
DIMENZIJA
9,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Bok, konjiću!.pdf
ISBN
4363383336910

OPIS

Radoznala djevojčica Sonja zaljubljena je u konje, razumije njihov jezik i njihove potrebe. U konjušnici susreće neobičnog konja Tikvana s kojim će proživjeti mnogo veselih doživljaja. Osobitost je ove knjige da prati prirodu, godišnja doba, što u kombinaciji s neobuzdanom maštom prpošnoga konjića donosi mnoštvo neobičnih događaja i uzbuđenja.

Naime svako godišnje doba samo po sebi donosi nešto novo, a ako tomu ... Kravčenko, Ana Svetovna: Bok, konjiću! Mihaljević, Nada: Anđeo plišanih igračaka Pervan, Jelena: Brbljava Iva Uspenskij, Eduard Nikolajević: Stric Fjodor, pas i mačak Vidmar, Janja: Kebarie 2012. godina Preuzmite pdf - knjige za djecu .

U konjušnici susreće neobičnog konja Tikvana s kojim će proživjeti mnogo veselih doživljaja. Godina izdanja: 2013 Broj stranica: 135 Uvez: Tvrdi Roman Bok, konjiću! ruske autorice Asje Kravčenko osvježenje je među Alfinim knjigama za djecu te otvara pogled na nova zbivanja u ruskoj dječjoj književnosti. Radnja se odvija u konjušnici u kojoj se susreću neobičan konj Tikvan i radoznala djevojčica Sonja, koja je zaljubljena u konje. Radoznala djevojčica Sonja zaljubljena je u konje, razumije njihov jezik i njihove potrebe.

POVEZANE KNJIGE