Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju

Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju - Bagarić, Ante: Goreta, Miroslav | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bagarić, Ante: Goreta, Miroslav
DIMENZIJA
5,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Psihijatrijsko vještačenje ovisnika o drogama i kockanju.pdf
ISBN
4600587126600

OPIS

Ova je knjiga plod suradnje, trudaidugogodišnjega iskustva dvojice istaknutih vrapčanskih stručnjaka: dr. sc. Ante Bagarića i prim. dr. sc. Miroslava Gorete. Namjera je autorapopuniti prazninu na području forenzično-psihijatrijskog vještačenja ovisnika odrogama i kockanju. U području s kojim se sudsko psihijatrijski stručnjaci susreću sve češće, Goreta je dao doprinos svojim bogatim forenzično-psihijatrijskim, a Bagarić petnaestogodišnjim kliničkim iskustvom u radu s ovisnicima. Ova je životna i konkretna knjiga orijentir za postupanje i repetitorij za podsjećanje, te je nesumnjivo zanimljiva ne samo psihijatrima, nego i psiholozima, socijalnim pedagozima, socijalnim radnicima, medicinskim sestrama i drugim stručnjacima iz tog područja.

U završnom se dokumentu posebno ističe Cilj 3.5 ... o situacijama gdje je vještačenje po zakonu obligatorno13, pisanim nalogom to i odrediti. 3.1.

264 ZKP), obligatorno. Ako bi sudac postupio drugačije, kršio bi načelo zakonitosti, 1 Sveučilišni savjetovališni centar Sveučilišta u Rijeci - Psihološko savjetovalište Rijeka, 2013.

POVEZANE KNJIGE