Kriminal 2 – Lawless

Kriminal 2 – Lawless - Brubaker, Ed | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brubaker, Ed
DIMENZIJA
3,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Kriminal 2 – Lawless.pdf
ISBN
5065486674087

OPIS

Prije dvadeset godina, Tracy Lawless zamijenio je ulice prepune zločina za život u vojsci, što je bila odluka koju je rijetko požalio. Ali sad se vraća iz pustinja Afganistana i Iraka u svijet iz kojeg je potekao kako bi doznao tko je i zbog čega ubio njegova brata Rickyja. No istina je jedna od malo stvari ružnijih od obiteljske povijesti i jedino što mu ide u prilog dok raspliće uvijene niti života kriminalca kakav mu je bio brat, jest da nitko ne zna tko je on zapravo. A ono što ne znaju, moglo bi ih i ubiti.

2. Kriminal: Lawless: Brubaker, Ed ... „Stripovi Brubakera i Phillipsa uvijek su barem osam godina ispred svog vremena." BRIAN K.

• Cijena 129 Kn Publication history. The first series began in October 2006, and ran for ten issues, which were published as two trade paperback editions, Coward (issues 1-5) and Lawless (issues 6-10), in 2007.

POVEZANE KNJIGE