Enciklopedija začina i začinskih mješavina

Enciklopedija začina i začinskih mješavina - Borić, Neven | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
9,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Enciklopedija začina i začinskih mješavina.pdf
ISBN
7100884368102

OPIS

ENCIKLOPEDIJA ZAČINA I ZAČINSKIH MJEŠAVINA S DOBRO ZAČINJENOM KUHARICOM Začini i začinske mješavine pomoći će svakom kuharu, kako iskusnome, tako i početniku da svojim jelima udahne novi život, strast i pokret. Danas nam se pruža jedinstvena mogućnost da uživamo u obilju začina i začinskih mješavina iz svih krajeva svijeta i da tako putem naših osjetila otputujemo u daleke krajeve i u svoj dom unesemo tragove drugih kultura. Začini su u prošlosti bili od velike važnosti, čak su se zbog njih vodili i ratovi, a važni ostaju i danas, jer svakom kuharu pružaju mogućnost da kroz njih izrazi svoju osobnost te svojim gostima pruži zadovoljstvo i uživanje u različitosti. Začini nam omogućavaju i suptilno upoznavanje drugih kultura i svijeta u cjelini, a ujedno nam pomažu da razvijamo i vlastitu kreativnost. Ova knjiga sastoji se od nekoliko dijelova, a između ostaloga uključuje: – enciklopedijski popis začina s ilustracijama koji uključuje većinu poznatih svjetskih začina, njihov izgled, podrijetlo, način korištenja i najčešća imena – enciklopedijski popis začinskih mješavina s ilustracijama raspoređenih prema dijelovima svijeta u kojima se koriste – bogato ilustrirane recepte u kojima se koriste neki od obrađenih začina i začinskih mješavina – kazalo začina i začinskih mješavina

Početna › Savjeti › Mješavina 5 začina. Tweet.

Neodoljivi kolači koji bude okuse djetinjstva! DOMAĆI KOLAČI. Neven Borić i Damir Ivankić ... Ova smjesa ne sadrži so, niti druge štetne aditive i puno je zdravija od gotovih začinskih mješavina.

POVEZANE KNJIGE