Tajni tim

Tajni tim - Ortolani, Leo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ortolani, Leo
DIMENZIJA
10,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajni tim.pdf
ISBN
6769739815886

OPIS

Rat-Man, glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak. On, naime, nema nikakve posebne moći – osim što je iznadprosječno slabašan, nesposoban, smotan i glup. Hoda naokolo u tajicama i nosi masku s mišjim ušima, ima vjernog batlera Lavoslava, usko surađuje sa šefom policije kapetanom Krikom, inspektor Branko mu je najbolji prijatelj, a tu je i Jasminka Stranputić, bivši poštar, sad platinasti transeksualac zaljubljen(a) u njega. Svi će vas oni do suza nasmijati u ovom urnebesnom spoju normalnih superherojskih priča, montipajtonovske komedije i strip/filmske parodije.

Podeli: Nova S Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da se kompanija "Milenijum tim" "bogati na račun građana", da za to postoji "neoboriv dokaz", odnosno interni dokument do kog je stranka došla. ... SISAČKO-MOSLAVAČKI župan Ivo Žinić (HDZ) ima nekretninu i u Zagrebu.

U slučaju susretanja sa problemima prilikom prikazivanja TajniZreliFlert na vašem uređaju molimo kontaktirajte naš tim za podršku. TajniZreliFlert je platforma za muškarce i žene koji traže zabavu ili uzbudljive kontakte.

POVEZANE KNJIGE