Slastice iz bakine kuhinje

Slastice iz bakine kuhinje PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Slastice iz bakine kuhinje.pdf
ISBN
3175870148557

OPIS

Tradicionalni recepti za kolače kakve ste oduvijek željeli praviti! Zamamne slastice koje bude okuse djetinjstva! Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih slastica? Slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, medenjaci, pite, uštipci, savijače, okruglice, makovnjača i orahnjača, pa razne torte, od čokoladnih do voćnih…, to je tek mali uvid u riznicu slatkih delicija iz cijele Hrvatske koje ćete pronaći u ovoj sjajnoj kuharici. Bez obzira na to jesu li vaše majke i bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas knjiga uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih kolača po tradicionalnim recepturama. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! (Kolači od kukuruznog brašna, Kolači od tijesta za savijače, Kolači od dizanog tijesta, Kolači od miješanog i biskvitnog tijesta, Torte)

Po cijeni Iz bakine smočnice (zimnica) Savjeti Sve o palačinkama Namirnice-uporaba i čuvanje Ukrašavanje slastica U mojoj kuhinji Fotografija hrane i sve o bloganju Žene u najboljim godinama Bakine posne čorbe. Bakina posna jela.

33 . ISBN/EAN: 3858892900901 . Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Slastice iz bakine kuhinje autora .

POVEZANE KNJIGE