Ne hvala! Više ne pušim

Ne hvala! Više ne pušim - Borić, Neven | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borić, Neven
DIMENZIJA
5,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne hvala! Više ne pušim.pdf
ISBN
7541900044520

OPIS

Ovaj priručnik nastao je kao želja da se na jednom mjestu sakupi što više podataka koji su rezultat najnovijih medicinskih, statističkih i socioloških istraživanja koji nam svi zajedno pružaju kompletniju sliku o problemu ovisnosti o pušenju. Problem pušenja ne može se tretirati samo kao osobni ili medicinski problem, jer zahvaća i mnoga druga područja čovjekovog života. Sve se više potvrđuje činjenica da porastom svijesti o vlastitom zdravlju i brizi o vlastitoj okolini pušenje počinje u mnogim sredinama prepoznavati kao vrlo nametljiva i nezdrava praksa, jer se najčešće ne dotiče samo osobe ovisne o nikotinu. U pitanju je i odnos s partnerom, obitelji, prijateljima ili čak i kućnim ljubimcima. Koliko je god na prvi pogled želja koja sve pušače vodi da zapale novu cigaretu jača od oslobađanja od ove navike, u svima od nas postoji ogroman potencijal volje i svijesti da svoj naum i ostvarimo. Nadamo se da će ovaj priručnik pomoći u vašim namjerama da krenete u novi život punim plućima, a svoja pozitivna iskustva podijelite i s drugima.

popijte čaj, pojedite jabuku, radite nešto na mobitelu i sl. Moj primjer, najčešće pušim iz dosade. Slusaj Jelena Rozga - Ne pijem ne pusim.

Ne pušim, povremeno znam piti alkohol, droge ne koris... hvala za prsluk :). Pjesma je zakon.

POVEZANE KNJIGE