Naši najbolji kolači

Naši najbolji kolači PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Naši najbolji kolači.pdf
ISBN
8075321279778

OPIS

Možete li zamisliti obiteljsko okupljanje bez tradicionalnih slastica? Slastica koje su vam se od djetinjstva duboko urezale u pamćenje? Prhki kolačići, medenjaci, pite, uštipci, savijače, okruglice, makovnjača i orahnjača, pa razne torte, od čokoladnih do voćnih…, to je tek mali uvid u riznicu slatkih delicija iz cijele Hrvatske koje ćete pronaći u ovoj sjajnoj kuharici. Bez obzira na to jesu li vaše majke i bake na vas prenijele svoja znanja ili nisu, ova će vas knjiga uvesti u tajne spravljanja gotovo svih domaćih kolača po tradicionalnim recepturama. Uživajte u pripremi i nezaboravnim okusima u kojima će uživati i vaša djeca i unuci, i po kojima će vas se uvijek sjećati! (Sitni kolači i praline, Kolači od prhkogtijesta, Kolači od lisnatog tijesta, Kuhane tjestenine, Kolači od kuhanog tijesta, Kolači od prženog tijesta)

Baci oko na recepte! Najbolji kolači, torte i domaći recepti December 12, 2018 · ️ Kada radite neki # kolač , snimite i pošaljite nam # video pa ćemo objaviti ️ Autor(i)Nada ĆukISBN978-953-96180-1-0Opseg200 str. u bojiUvezspiralniGodina izdanja2005Kao što i sam naziv govori, Moji najbolji kolači je knjiga u kojoj su objavljeni recepti temeljeni na umijeću, kreativnosti, a ponajprije, na iskustvu čitateljica Gospodarskog lista.

I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na ... komplet-eloisa james komplet-eloisa james komplet-eloisa james komplet-eloisa james komplet-eloisa james komplet-eloisa james komplet-eloisa james Najbolji kolači su oni s finim kremama.

POVEZANE KNJIGE