Moj pas

Moj pas - Collins, Sophie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Collins, Sophie
DIMENZIJA
3,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj pas.pdf
ISBN
3793233250983

OPIS

Sveobuhvatan vodič za zdravog, sretnog i dobro odgojenog psa Od pudla do mopsa i od haskija do goniča, od pripreme doma do učenja novih trikova, ovo je jedini vodič koji će vam trebati da biste imali sretnog, zdravog i uzorno odgojenog psećeg prijatelja. Bez obzira na to jeste li oduvijek zaljubljenik u pse ili se tek spremate nabaviti prvo štene, briga o psima nikad nije bila jednostavnija i ugodnija. Prepun stručnih savjeta, zanimljivih činjenica i ilustriran s više od dvije stotine fotografi ja, priručnik Moj pas odgovorit će na sva vaša pitanja o izboru psa, komunikaciji sa psom i skrbi o psu.

Deljenjem naših video klipova, širite svest o boljem suživotu sa psima ... Za više informacija u vezi dresure vašeg psa javite se na : www.dresurapsa.com [email protected] +381 64 544 7778 Humano-dreser pasa Slaven Stevelić Pas moj prijatelj je portal o psima. OGLASI Najnoviji.

Pridružite se Facebooku, povežite se s Moj Pas i ostalima koje možda poznajete. Facebook ljudima daje moć... Pas će ponekad u takvim slučajevima također pokušati svom vlasniku dati do znanja što ga boli.

POVEZANE KNJIGE