Moebius: Slijepa citadela

Moebius: Slijepa citadela - Giraud, Jean - Moebius | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giraud, Jean - Moebius
DIMENZIJA
11,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Moebius: Slijepa citadela.pdf
ISBN
3611472577500

OPIS

Jean Giraud (1938.-2012.), možda najpoznatiji kao likovni tvorac Blueberryja, jednom je izjavio kako se od 1974. do 1978. osjećao kao da gori. Taj unutarnji kreativni plamen najrazvidniji je u stripovima što ih je tih godina stvarao za časopis Metal Hurlant redefinirajući svoje drugo lice, poznato kao Moebius, iz bezbrižnoga humorista u fantasta i vizionara. Ništa ne proizlazi ni iz čega pa tako ni Moebiusovi stripovi: i prividnom eskapizmu treba nešto od čega će bježati. U informativim predgovorima ove zbirke autor nam često ukazuje na svakodnevne frustracije u zametku svojih kreacija, možda nigdje više no u pričama što čine Slijepu citadelu.

Zoltan - 1.35k Followers, 1.57k Following, 5009 pins | Zoltan Csomai, Cartoonist & Illustrator. Creating a new Story with every image.

Nema na zalihi. Moebius: Major na ljetovanju.

POVEZANE KNJIGE