Veliki Ratzinga

Veliki Ratzinga - Ortolani, Leo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ortolani, Leo
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki Ratzinga.pdf
ISBN
4094672463221

OPIS

Rat-Man, glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak. On, naime, nema nikakve posebne moći – osim što je iznadprosječno slabašan, nesposoban, smotan i glup. Hoda naokolo u tajicama i nosi masku s mišjim ušima, ima vjernog batlera Lavoslava, usko surađuje sa šefom policije kapetanom Krikom, inspektor Branko mu je najbolji prijatelj, a tu je i Jasminka Stranputić, bivši poštar, sad platinasti transeksualac zaljubljen(a) u njega. Svi će vas oni do suza nasmijati u ovom urnebesnom spoju normalnih superherojskih priča, montipajtonovske komedije i strip/filmske parodije.

Razmišljajući o svojim igrama i pizdarijama koje sam radio kao mali klinac sjetio sam se jednog filma uz kojeg sam odrastao i koji mi se jako dojmio, to je američki fantastični pustolovni film iz 1982. koji govori o odrastanju Conana u mističnom svijetu čarobnjaštva.

Nakon tog rata oslobođeni su veliki dijelovi središnje Europe od Turaka, a moć Osmanskog Carstva bitno je umanjena. Prvi svjetski rat bio je globalni oružani sukob između dva saveza država (Antanta i Središnje sile) koji se odvijao na više kontinenata od 28. srpnja 1914.

POVEZANE KNJIGE