Veliki Ratzinga

Veliki Ratzinga - Ortolani, Leo | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ortolani, Leo
DIMENZIJA
7,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki Ratzinga.pdf
ISBN
8902304122116

OPIS

Rat-Man, glavni junak istoimenog strip serijala talijanskog autora Lea Ortolanija, je posve neobičan superjunak. On, naime, nema nikakve posebne moći – osim što je iznadprosječno slabašan, nesposoban, smotan i glup. Hoda naokolo u tajicama i nosi masku s mišjim ušima, ima vjernog batlera Lavoslava, usko surađuje sa šefom policije kapetanom Krikom, inspektor Branko mu je najbolji prijatelj, a tu je i Jasminka Stranputić, bivši poštar, sad platinasti transeksualac zaljubljen(a) u njega. Svi će vas oni do suza nasmijati u ovom urnebesnom spoju normalnih superherojskih priča, montipajtonovske komedije i strip/filmske parodije.

Pročitaj više. Dodaj u listu želja. Delfi knjižare | Sve dobre knjige na jednom mestu veliki rat od atentata u Sarajevu do ulaska talijanske vojske u Zadar 7 određenja promovirani na konferenciji mira omogućili formiranje vlastitih nacionalnih zajednica.

Trenutno nemate stripova u vašoj korpi. Veliki turski rat ili Rat Svete lige, također i Veliki bečki rat naziv je za niz vojnih sukoba između Osmanskog Carstva i tadašnjih europskih sila, ujedinjenih u Svetu ligu.Rat se vodio od 1662. do 1699.

POVEZANE KNJIGE