Knjiga sudbine

Knjiga sudbine - Kirchenhoffer, Herman | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kirchenhoffer, Herman
DIMENZIJA
9,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga sudbine.pdf
ISBN
8539581145469

OPIS

Prirodno je da vas zanima što vam donosi novi dan, tjedan, godina! Želite znati kako pravilno postupiti u nekom odnosu ili koji potez povući u vezi s poslom. Naše nesvjesno ima mnogo bogatiji i izravniji pristup neograničenom području u kojem se nalaze klice moguće stvarnosti. Egipatska Knjiga sudbine donosi jednostavan način da ono što se nalazi u našem nesvjesnom pretočimo u racionalne poruke. Uz malo promišljanja možemo ih primijeniti na sagledavanje svoje situacije i dobiti ideju u kojem smjeru možemo krenuti ili kako bi se situacija vjerojatno mogla razviti. Egipatska knjiga sudbine djeluje poput pojačala koje tanahne impulse nesvjesnog prevodi u razgovijetne glasove. Riječ je o drevnoj metodi proricanja pronađenoj na papirusu koji potječe iz Doline kraljeva pokraj Tebe. Francuski egiptolozi pronašli su početkom 19. stoljeća mumiju egipatske kraljice izuzetne ljepote. Na lijevoj strani grudi imala je pričvršćen svitak papirusa čijim su sadržajem istraživači ostali zapanjeni nakon što su ga proučili, postavili prva pitanja i dobili na njih odgovore. Egipatska Knjiga sudbine može i vama postati uvod u dan u kojem ćete biti svjesniji i spremniji na sve izazove koji vas očekuju…

A tu su i oni koji ogrnuti plaštom religije, a uz pomoć izbora iz svetih knjiga, isto tako "vračaju". Salijevajući stravu, klanjajući istihare, pišući zapise i praveći hamajlije, uvjeravajući ta mala naivna stvorenja ... Kupite knjigu Ljudi sudbine autora: u nakladi .

Pridružite se listi čekanja ... Poučna i praktično primenljiva knjiga koja čitaocu pomaže da ovlada "zakonima sudbine". U ovoj knjizi jasno su opisani prirodni, metafizički zakoni kao što su zakon polarnosti, rezonance (afiniteta), ali i drugi prirodni fenomeni kao što je placebo efekat (ili kako ga autor u knjizi definiše - "nadmoć svesti nad telom"), zatim sinhroniciteti, morfogenetska polja, moć opažanja ... Egipatska knjiga sudbine djeluje poput pojačala koje tanahne impulse nesvjesnog prevodi u razgovijetne glasove.

POVEZANE KNJIGE