Vidimo se na fejsu! 2.izd

Vidimo se na fejsu! 2.izd - Pilić, Sanja | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
12,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Vidimo se na fejsu! 2.izd.pdf
ISBN
7045288039911

OPIS

Nova knjiga omiljene dječje autorice Sanje Pilić, naslova Vidimo se na fejsu, priča je iz života zagrebačke tinejdžerice koja poput većine današnje mladeži stvarni život sve više zamjenjuje onim virtualnim, na društvenim mrežama. Stvari se kompliciraju kad u njezino susjedstvo doseli zgodni Vedran i kada odluči upoznati svojega virtualnog sugovornika intrigantna imena Nick Kane…

"Puno hvala divnom timu doktora i nasmijanim sestrama koji su me ... Vidimo Se Na Fejsu! je odlična knjiga autora Sanja Pilić. Knjiga pod nakladom MOZAIK KNJIGA D.O.O.izdana je kao meki uvez.

Pročitajte više. Nova knjiga omiljene dječje autorice Sanje Pilić, naslova Vidimo se na fejsu, priča je iz života zagrebačke tinejdžerice koja poput većine današnje mladeži stvarni život sve više zamjenjuje onim virtualnim, na društvenim mrežama.Stvari se kompliciraju kad u njezino susjedstvo doseli zgodni Vedran i kada odluči upoznati svojega virtualnog sugovornika intrigantna imena Nick Kane... Mi ćemo pacijenta pomilovati po kosi, licu, njima to jako puno znači. Kad su neki važni dani, recimo kad im je rođendan, a to vidimo u kartonu, mi nastojimo da se i to ne zaboravi.

POVEZANE KNJIGE