Zbrka u robotgradu

Zbrka u robotgradu - Huseinović, Kašmir | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huseinović, Kašmir
DIMENZIJA
7,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Zbrka u robotgradu.pdf
ISBN
8102072055647

OPIS

Jednog jutra u pošti svemirskog grada Robotgrada došlo je do prave zbrke, jer je poštar Robi izmiješao pakete i nije znao koji paket kome ide. Ali stanovnicima Robotgrada mogu pomoći maleni čitatelji, nakon što pročitaju ovu zanimljivu slikovnicu u kojoj će naučiti osnovne geometrijske oblike i onda svakom stanovniku dodijeliti odgovarajući oblik prema njegovom obliku i obliku kuće u kojoj živi, a pokloni se nalaze na zadnjoj stranici. ZBRKA U ROBOTOGRADU duhovita je i zabavna edukativna slikovnica za najmlade na temu oblika. U svemirskom gradu Robotogradu žive likovi razlicitih oblika, Loptici, Trokutici, Rombici, Pravokutici, Ovalici… Jednog dana u svemirskoj pošti dode do zbrke, jer se pobrkaju pošiljke razlicitih oblika, pa poštar Robi ne može sam rješiti komu ide koji paket. Na zadnjoj stranici knjige djeca mogu naci pakete razlicitih oblika i pomoci poštaru Robiju da na vrijeme isporuci pošiljke. Pogodna je za rad u vrtickoj i predškolskoj dobi. Može se raditi u grupi ili samostalno s djetetom. Autor teksta je Kašmir Huseinovic, cije su slikovnice za djecu prevedene u 20 zemalja svijeta, a ilustracija medunarodno nagradivana ilustratorica Andrea Petrlik Huseinovic.

koji je loše izrađen, bez poštivanja pravila izrade ili početne ideje [zbrkan projekt] 2. koji je zbunjen u postupcima; smušen, neodgovoran, nesistematičan (o osobi) ETIMOLOGIJA vidi zbrka Radio stanice uživo preko interneta.

Ovime izjavljujem da sam suglasan/a s korištenjem mojih osobnih podataka u svrhu dostave newslettera i drugih promotivnih email-ova. Ova stranica je posljednji put izmijenjena 10 februar 2014 u 17:47. Tekst je dostupan pod Creative Commons Attribution-ShareAlike licencom ; mogu se primijeniti i dodatni uslovi.

POVEZANE KNJIGE