Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne

Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne - Sircus, Mark | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sircus, Mark
DIMENZIJA
4,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Soda bikarbona – liječenje raka za sve, bogate i siromašne.pdf
ISBN
7883496121909

OPIS

Dr. Mark Sircus je autor desetak knjiga u kojima opisuje prirodne načine lije­čenja, pomoću minerala, vitamina i drugih prirodnih tvari koje svakodnevno sudjeluju u ljudskom metabolizmu. U autorovoj uspješnici o sodi bikarboni ispisani su čvrsti dokazi o pozitivnom djelovanju na zdravlje te alkalne soli. Ova najuobičajenija tvar korisna je za tako veliki broj bolesti da je potrebna knjiga ovakve veličine da se objasni zašto je to tako. Kad je pročitate i vi ćete biti svjetski stručnjak za bikarbonate. Ovo je prvi potpuni medicinski pregled natrijevog bikarbonata koji će promijeniti način razmišljanja o sodi bikarboni i način na koji se prakticira u medicini. Čini se da je natrijev bikarbonat jedan od najkorisnijih medicinskih spojeva jer su u fiziološkom smislu bikarbonati fundamentalni za život i zdravlje. Informacije u ovoj knjizi mijenjaju način na koji se liječi rak i ostale ozbiljne bolesti. Kronične i akutne bolesti mnogo se lakše rješavaju kad se upotrijebi ova snažna ruka me­dicine – soda bikarbona.

Stranica: 407 Stanje: Izvrsno Uvez: Tvrdi Ilustrirano Dr. Mark Sircus je autor desetak knjiga u kojima opisuje prirodne načine liječenja, pomoću minerala, vitamina i drugih prirodnih tvari koje svakodnevno sudjeluju u ljudskom ... "Soda bikarbona - liječenje raka za sve, bogate i siromašne" To je naziv knjige dr.

Kombinacija sode bikarbone i svježeg limunovog soka. Ovo predstavlja moćni eliksir za sprječavanje i liječenje mnogih, čak i najtežih oboljenja kao što su rak i slično. dr.

POVEZANE KNJIGE