Ideje za ukrašavanje i darivanje

Ideje za ukrašavanje i darivanje - Mansfeld, Susanne | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mansfeld, Susanne
DIMENZIJA
7,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Ideje za ukrašavanje i darivanje.pdf
ISBN
2191125355308

OPIS

Knjiga je bogato ilustrirani priručnik za izradu kreativnih ukrasa i darova načinjenih od cvijeća i biljaka. Mnoštvo ideja kako razveseliti sebe i druge popraćeno je prekrasnim fotografijama i naputcima kako kreativne zamisli provesti u djelo. U ovoj lijepoj ali i vrlo praktičnoj knjizi pronaći ćete cvjetne poticaje za cijelu godinu od adventa do Noći vještica. Osim ideja kako izraditi divne aranžmane, ukrase, darove te male znakove pažnje, saznat ćete mnoštvo zanimljivosti o biljkama i cvijeću, a i uživati u njima bez mnogo vrtlarskog truda.

1. Zašto ne mašnice? Zašto ne obući i božićno drvce u nešto slično.

Napominjemo da je svaka naša torta ručno rađena pa se izgled ponekad može razlikovati. Također, pri izradi torti koristimo pravi šlag, a njega je puno teže oblikovati nego onaj biljni, no mi ne želimo ... Postoji bezbroj DIY ideja i mogućnosti koje se mogu isprobati, a vrlo su jednostavne.

POVEZANE KNJIGE