Po nalogu očeva

Po nalogu očeva - Bottini, Oliver | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bottini, Oliver
DIMENZIJA
5,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Po nalogu očeva.pdf
ISBN
3440840418075

OPIS

Maleno mjesto u blizini Freiburga. U vrtu obitelji Niemann iznenada se pojavi naoružani muškarac te ustvrdi da je kuća njegova. Čim su Niemanni obavijestili policiju, neznanac nestaje, no tijekom noći vraća se i postavlja uistinu neobičan ultimatum. U jednom od svojih najtežih slučajeva freiburška policijska istražiteljica Louise Boni traga za zločincem koji pokazuje da je spreman na sve te da slijedi zastrašujući i teško predvidljiv plan. Nastojeći spriječiti tragediju koju naslućuje, pri čemu je gone duhovi prošlosti, Louise pokušava ući u trag misterioznom čovjeku i otkriti njegove motive. Put je vodi do podunavskih Švaba pa do Bleiburškog polja, a kad preko Zagreba stigne u Osijek, njezina sudbina dobiva još jedan neočekivani obrat.Po nalogu očeva izvrstan je spoj kriminalističke priče i ozbiljnog romana. Njegova je radnja pomno razrađena, a likovi iznimno nijansirani, pa su objavljivanje Bottinijeva djela kritičari nazvali pravim događajem na njemačkoj sceni kriminalističke literature. Zapanjuje kako jedan muškarac može stvoriti tako veličanstven žen­ski lik. Očekujemo još priča s detektivkom Boni. Frankfurter Neue Presse Suptilni triler. Freundin Autor, koji živi u Münchenu, dok se njegove priče događaju u Frei­burgu, izgradio je osebujni ton ko­jim stvara atmosferu – usto mu valja odati priznanje za hrabrost zbog složene radnje. Frankfurter Rundschau Snažan krimić o osobnoj i kolektivnoj krivnji, o izgonu i odgovornosti – i pitanju što je domovina. Stuttgarter Nachrichten Vječna potraga za odgovorima na pitanje o počinitelju i žrtvi, o gri­je­hu i krivnji te o pravu i pravednosti eska­lira u ovoj munjevitoj Botti­ni­jevoj priči. I to sve do gorkoga kraja, u kojemu nema ni nade ni poravnavanja računa. Čitatelj ostaje duboko potresen. Münchener Merkur Bottini se prihvatio velikog istraživanja. Divan, veoma dubok roman. Krimi-Couch Karakteristike novoga slučaja Lou­ise Boni: napet je, na mnogim stranicama duhovit, a k tome prožet onim neobičnim duhom ultimatuma koji karakterizira sve Botti­­nijeve romane. Hendrik Werner, Die Welt

veljače 2013. u 19 sati u Zagrebačom kazalištu mladih (dvorana Polanec), Teslina 7, Zagreb.

Njegova je radnja pomno razrađena, a likovi iznimno nijansirani, pa su objavljivanje Bottinijeva djela kritičari nazvali pravim događajem na njemačkoj sceni kriminalističke literature. Krimić Tvrdi uvez 400 stranica. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Po nalogu očeva izvrstan je spoj kriminalističke priče i ozbiljnog romana.

POVEZANE KNJIGE