Komunikacijske strategije magije

Komunikacijske strategije magije - Hodak, Sonja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hodak, Sonja
DIMENZIJA
11,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Komunikacijske strategije magije.pdf
ISBN
9060323019366

OPIS

Ono što želimo naglasiti ovom knjigom jest: nema ničega važnijeg u poslu od komuniciranja. I nema ničega manje pametnog u poslu od ignoriranja te činjenice. Bilo da se vaša tvrtka bavi proizvodnjom kruha i peciva, računovodstvenim ili pogrebnim uslugama, turizmom, prodajom oružja, gradnjom brana – sve počne i okonča komuniciranjem. Obično počinje komuniciranjem u jednoj glavi: centri u mozgu pretaču i analiziraju nekakvu ideju. Potom, ideja se seli u tuđe glave: autor sije zarazu među nekakvim svojim bližnjima (obitelj, prijatelji, poslovni partneri, kolege) koji također nešto deriviraju po toj ideji. Uspije li se uhvatiti na nekakvoj mikrorazini, ideja postaje nukleus koji dobiva obrise,konstrukciju, dije love koji rastu, nastaje živi organizam… Ako ste Bill Gates, u nekoliko koraka došli ste iz garaže u klub multimilijardera. Ostalima ide nešto polakše..

Vaša košarica je prazna Naime, Mirela Holy u svojoj biografiji ima i iskustvo rada kao izvršna direktorica i voditeljica klijenata u agenciji za odnose s javnošću Maksima komunikacije, a među ostalim, objavila je i knjigu "Komunikacijske (strategije) magije" (još 2012. godine, u koautorstvu sa Sonjom Hodak). Ono što želimo naglasiti ovom knjigom jest: nema ničega važnijeg u poslu od komuniciranja.

godine, u koautorstvu sa Sonjom Hodak). Ono što želimo naglasiti ovom knjigom jest: nema ničega važnijeg u poslu od komuniciranja. I nema ničega manje pametnog u poslu od ignoriranja te činjenice.

POVEZANE KNJIGE