Emaus

Emaus - Barrico, Alessandro | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barrico, Alessandro
DIMENZIJA
11,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Emaus.pdf
ISBN
7043957100824

OPIS

Novi roman proslavljenog talijanskog pisca opsegom je nevelika no nevjerojatno gusta priča o odrastanju, prijateljstvu, ljubavi i smrti. Bariccovo jednostavno i istovremeno lirski zavodljivo pripovijedanje uvodi nas u tijesan i zatvoren svijet četvorice katolički orijentiranih, inhibiranih tinejdžera iz radničkih obitelji koji dijele sasvim različitu, no beziznimno tragičnu ljubav prema promiskuitetnoj, liberalnoj i bogatoj djevojci Andre. Ova je filozofski duboko ukotvljena, a ipak sasvim nepretenciozna proza posvećena pomnom raščlanjivanju opozicija koje uokviruju naš život, počevši od formativnog djetinjstva do njegova kraja. Baricco se usredotočuje na dijalektiku svetog i profanog, grijeha i kazne, bogatog i siromašnog, liberalnog i konzervativnog, muškog i ženskog – pri čemu vješto izbjegava crno-bijele kategorije dobra i zla. Njegovi su likovi živi, u sebi rastrgani, vođeni jednako toliko pristajanjem na društvenu normu, koliko željom da joj se otrgnu. Emaus je upravo sjajan portret društva u malom, filigranski prikaz neizvjesnosti mladosti, vjere i ljubavi.

Sviđa mi se: 2726 · 20 govori o ovome. Emaus-drveni objekti je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj za proizvodnju drvenih objekata svih veličina i namjena.

Poiema Music | Emaús - Assista minha playlist: https://onilnk.com/r/jesusemtuapresencaAssista a playlist "Ele É - Morada": https://onilnk.com/r/... Emmaus is a UK based charity and community working together to end homelessness. Find out more about our work today and how you can help. Emaus vam pruža idealne uvjete za obrazovne potrebe usmjerene na stjecanje novih znanja i vještina primjenjivih u različitim životnim sferama.

POVEZANE KNJIGE