Što bih ja bez tebe

Što bih ja bez tebe - Musso, Guillaume | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Musso, Guillaume
DIMENZIJA
9,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Što bih ja bez tebe.pdf
ISBN
7534321790724

OPIS

Mussoov romantični triler s elementima fantastike priča je o pariškom policajcu koji se, slijedeći kradljivca umjetnina,ponovo nađe u Americi, gdje nakon više od deset godina iznova susreće svoju prvu ljubav, djevojku po imenu Gabrielle. San Francisco, 1995: Martin i Gabrielle zaljubljuju se za vrijeme ljetnih praznika. On je Francuz, upravo je diplomirao i namjerava postati policijski inspektor dok potajno sanja o spisateljskoj karijeri. Gabrielle je studentica na Berkeleyu. Ljeto završava, Martin se mora vratiti u Pariz, a rastanak od Gabrielle slama mu srce i ostavlja bolnu uspomenu koja ga i dnas progoni. 2008: Martin je postao policijski inspektor i u Parizu pokušava riješiti slučaj krađe umjetnina (kradljivac je neuhvatljivi Archibald McLean) koji ga ga već dulje vrijeme zaokuplja i frustrira.Pokušaj da McLeana uhvati na djelu, u krađi skupocjene Van Goghove slike iz Musee d’Orsay, za Martina završava porazno, i u nastojanju da se iskupi za neuspješnu akciju on slijedi Archibalda u San Francisco. Gabrielle, Martin i Archibald, sudbinski su povezani, no samo Archibald zna na koji način. Gabrielle ima dva važna muškarca u životu. Jedan je njezin otac, a drugi njezina prva ljubav. Jedan je slavni policajac, drugi je slavni kradljivac umjetnina. Sudbina joj je pred puno godina oduzela obojicu, a onda se odjednom pojave u njezinom životu u isto vrijeme i izokrenu joj život naglavačke. Njih su dvojica smrtni neprijatelji, no Gabrielle odbija odabrati. Ona bi ih obojicu željela sačuvati, okončati njihovo neprijateljstvo, jer ih obojicu jednako voli. Nosukob između dva smrtna neprijatelja mogao bi završiti tragično. Osim ako…

Voljela bih živjeti u društvu u kojemu ne poznajemo osjećaje manje vrijednosti, osjećaje bespomoćnosti. Mogao bih na kvizu nekom se obogatiti kad bi mi bilo to pitanje postavljeno: 'Što poslije Višnjevca?'. Ono, Markovac Našički, Svako mjesto sam znao'', rekao je Đole.

Volim kada te uhvatim da me gledaš. Moj omiljeni zvuk je tvoj glas.

POVEZANE KNJIGE