Mayo Clinic – vodič za zdravu trudnoću

Mayo Clinic – vodič za zdravu trudnoću - Harms, Rodger | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harms, Rodger
DIMENZIJA
4,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Mayo Clinic – vodič za zdravu trudnoću.pdf
ISBN
3969301989862

OPIS

‘- majka i dijete iz mjeseca u mjesec – smjernice za promišljene odluke – jasne i lako dostupne činjenice Klinika Mayo o zdravoj trudnoći pruža vjerodostojne, praktične, sveobuhvatne i lako razumljive informacije o trudnoći i porođaju. Većina ovih informacija proizlazi izravno iz iskustva liječnika, primalja, medicinskih sestara, znanstvenika, terapeuta i drugih zdravstvenih stručnjaka zaposlenih u Klinici Mayo. Knjiga je nadopuna savjetima vašeg liječnika kojemu biste se trebali obratiti u slučaju da se pojave određeni zdravstveni problemi. Za lakše čitanje Vodiča za zdravu trudnoću, evo informacija o strukturi knjige. Knjiga je podijeljena u četiri dijela: Prvi dio: Trudnoća, porođaj i vaše novorođenče, Drugi dio: Vodič za donošenje odluka tijekom trudnoće, porođaja i roditeljstva, Treći dio: Vodič kroz trudnoću, Četvrti dio: Komplikacije trudnoće i porođaja. Knjiga je namijenjena budućim roditeljima.’

Prijava; Registracija; 0 proizvoda 0,00 KM. Stručna literatura / Poslovna edukacija; Knjige za djecu; Izbornik.

Početna ›› ; Udžbenici ›› ; Fakultet ›› ; Mayo Clinic - vodič za zdravu trudnoću Za lakše čitanje Vodiča za zdravu trudnoću, evo informacija o strukturi knjige. Knjiga je podijeljena u četiri dijela: Prvi dio: Trudnoća, porođaj i vaše novorođenče, Drugi dio: Vodič za donošenje odluka tijekom trudnoće, porođaja i roditeljstva, Treći dio: Vodič kroz trudnoću, Četvrti dio: Komplikacije trudnoće i porođaja. Mayo Clinic - vodič za zdravu trudnoću - pruža vjerodostojne, praktične, sveobuhvatne i lako razumljive informacije o trudnoći i porođaju. Klinika Mayo o zdravoj trudnoći pruža vjerodostojne, praktične, sveobuhvatne i lako razumljive informacije o trudnoći i porođaju. Naš vodič za zdravu trudnoću donosi vam sve ono što treba da znate o drugom stanju.

POVEZANE KNJIGE