Ilustrirani engleski rječnik za osnovnu školu

Ilustrirani engleski rječnik za osnovnu školu Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
4,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirani engleski rječnik za osnovnu školu.pdf
ISBN
1475388688007

OPIS

Oko 1400 engleskih riječi. Lako razumljive rečenice kao primjeri. Orijentiran na nastavne planove i popularne udžbenike. Gotovo svaki pojam prikazan je slikom. 16 slika velikog formata iz dječje svakodnevice. Pregledan hrvatsko-engleski rječnik za brzo pretraživanje. 25 informativnih prozorčića s jezičnim i kulturnim osobitostima. Vježbe u obliku igara za pravilnu uporabu rječnika. Za učenje u školi i kod kuće.

19:31 PM . Prodajem ILUSTRIRANI ENGLESKI RJEČNIK ZA OSNOVNU ŠKOLU SAČUVAN,KAO NOV-SKORO NEKORIŠTEN za sve informacije javiti se na e-mail ([email protected]) MOGUĆNOST SLANJA POŠTOM.

... Knjigolov - online knjižara: Mozaik knjiga, Annegert Pago, Ilustrirani Engleski rječnik za osnovnu školu osnovne škole prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. - oko 1000 engleskih riječi - lako razumljive rečenice kao primjeri - orjentiran na nastavne planove i popularne udžbenike - gotovo svaki pojam prikazan je slikom - 16 slika velikog formata iz dječije svakodnevice - pregledan hrvatsko-engleski rječnik za brzo pretraživanje - 25 informativnih prozorčića s jezičnim i kulturnim osobitostima - vježbe u obliku igara za pravilnu uporabu ... Prodajem ILUSTRIRANI ENGLESKI RJEČNIK ZA OSNOVNU ŠKOLU CIJENA 50KN.

POVEZANE KNJIGE