Kuharica za alergičare

Kuharica za alergičare - Sherwood, Alice | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sherwood, Alice
DIMENZIJA
6,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuharica za alergičare.pdf
ISBN
4538893233022

OPIS

UKUSNA HRANA U KOJOJ ĆE SVATKO UŽIVATI Alice Sherwood otkrila je strašan svijet alergija na hranu kada je njezinom dvogodišnjem sinu ustanovljena alergija na jaja i orašaste plodove. Razočarana hranom koju mu je smjela pripremati, odlučila je izmisliti vlastite recepte. U knjizi ćete pronaći više od 100 ukusnih i slasnih recepata za osobe s alergijama: od hrskavih i ukusnih peciva, kremastih sladoleda i kolača koji se „tope u ustima“ sve do orginalnih ideja za svečane večere iz mediteranske, azijske, meksičke ili britanske kuhinje. Četri kuharice u jednoj knjizi- svaki recept možete pripremiti bez jednog ili više od četri glavna alergena- bez jaja, mlijeka, orašastih plodova i glutena. Uz KUHARICU ZA ALREGIČARE nećete se osjećati kao da ste na strogoj i ograničenoj dijeti.

FORMAGGI 45.00 kn. KOLAČI ZA SVAKU PRIGODU 60.00 kn.

Plaćanje na tekući račun, šaljem po primitku uplate. Cijena dostave po cjeniku HP ili dostava putem Tiska. Kuharica za alergičare.

POVEZANE KNJIGE