21. Knjiga utvara

21. Knjiga utvara - Osmanli, Tomislav | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osmanli, Tomislav
DIMENZIJA
7,32 MB
NAZIV DATOTEKE
21. Knjiga utvara.pdf
ISBN
7472368449236

OPIS

Što se to dogodilo sa stoljećem koje je najavljivano kao vrijeme nade i konačno uspostavljenog spokoja iza zamornog, krvavog i depresivno završenog 20. stoljeća? I što se sve to dogodilo već 2001? Rat u jednoj maloj zemlji svakako, ali mogao bi to biti i početak ničim najavljenog sukoba civilizacija. Kao da je na samom pragu nove epohe nešto poremetilo logični tijek vremena, te se ono sapelo i počelo teći nepravilno, usporavati se, neočekivano se vraćati nazad, ali i srljati u neizvjesnost jedne bizarne (n)ovovjekovne budućnosti u eksploziji koja se nastavlja…

Agresivno stvorenje je isprva napadalo i masakriralo stoku, uskoro je pala prva ljudska žrtva, a nakon toga oteta je jedna mlada djevojka. Šerif Fred, u nemogućnosti da se nosi s novonastalom prijetnjom, poziva u pomoć najjaču udarnu pest ... Španski odgovor skandinavskoj školi kriminalističkih romana.

Knjigu je pročitala Nikolina Ljuboja. CURWOOD, James Oliver Hrabar džentlmenOvo je priča o ljubavi i odanosti oca prema sinu i sina prema ocu.

POVEZANE KNJIGE