21. Knjiga utvara

21. Knjiga utvara - Osmanli, Tomislav | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osmanli, Tomislav
DIMENZIJA
3,21 MB
NAZIV DATOTEKE
21. Knjiga utvara.pdf
ISBN
3180406453573

OPIS

Što se to dogodilo sa stoljećem koje je najavljivano kao vrijeme nade i konačno uspostavljenog spokoja iza zamornog, krvavog i depresivno završenog 20. stoljeća? I što se sve to dogodilo već 2001? Rat u jednoj maloj zemlji svakako, ali mogao bi to biti i početak ničim najavljenog sukoba civilizacija. Kao da je na samom pragu nove epohe nešto poremetilo logični tijek vremena, te se ono sapelo i počelo teći nepravilno, usporavati se, neočekivano se vraćati nazad, ali i srljati u neizvjesnost jedne bizarne (n)ovovjekovne budućnosti u eksploziji koja se nastavlja…

- Knjiga utvara. O knjizi govore Tomislav Osmanli, prevoditelj Borislav Pavlovski i urednik Ivan Sršen.

do suvremenog doba.Također, glavni protagonist, Fuad, donosi klasičan okus u modernu tursku književnost." Kitap-lık „Iako se čini da Gulsoy raspravlja o široko rasprostranjenoj temi unutar turske književnosti, on uspijeva stvoriti originalan i snažan roman - i zbog hibridnih kulturnih konflikata njegovih ... Isaija 21,1: Breme pustinji na moru. Kao vihori koji prolaze na jug, tako će doći iz pustinje, iz zemlje strašne.

POVEZANE KNJIGE