1300 planova hrvatskog Jadrana – talijanski

1300 planova hrvatskog Jadrana – talijanski - Karlić, Braslav | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Karlić, Braslav
DIMENZIJA
10,73 MB
NAZIV DATOTEKE
1300 planova hrvatskog Jadrana – talijanski.pdf
ISBN
7903892899860

OPIS

1300 PIANTE DELL’ADRIATICO CROATO U ovom priručniku nalaze se planovi svih hrvatskih luka, marina, mjesnih lučica i privezista, pristana i uvala u koje nautičar može uploviti, vezati se u njima ili usidriti i na tom mjestu provesti noć. Za razliku od većine peljara kriterij odabira nije veličina pojedine uvale, nego su otisnuti planovi svake koja može pružiti zaklon makar i samo sestmetarskom brodu. To znači da ova publikacija nije korisna samo jahtasima već i svima onima koji se odlučuju na duže plovidbe brodicama, dakle, vlasnicima velike flote smjestene u nasim mjesnim lučicama. U tekstualnom dijelu navedene su glavne karakteristike veza ili sidrista, najčesći vjetrovi, vrsta dna, orijentiri te upozorenja na opasnosti pri uplovljavanju. Kako mnogi nautičari u Hrvatsku doplovljavaju iz sjevernojadranskih talijanskih marina ili kroz Otrant i u plovidbi zalaze i na slovenske ili crnogorske vezove, u dva kraća dodatka publiciramo planove njihovih najvažnijih marina i pristana.

Omogučavamo prevođenje pojedinih riječi na engleskom jeziku i prijevod cijelih rječenica. Hrvatsko talijanski prevoditelj na Online-rjecnik.com.

Tekst sada ide na izglasavanje u talijanski Parlament. Nacrt zakona koji se odnosi na uspostavljanje ekskluzivne ekonomske zone izvan vanjske granice ... U njegov opus spadaju naslovi: 'Peljar hrvatskog Jadrana', '1300 planova luka, lučica i uvala hrvatskog Jadrana', 'Poslanice sladokuscima' te 'Gustoza đita' (prevedena na četiri jezika), te 'Uživajte sa mnom'' i 'MasterChef, dnevnik pobjednika' (koautor sa Šimom Sušićem). Sedmodnevni tečaj jedrenja u Jezerima po izboru sponzora Academia Navalis Adriatica iz Opatije, Komplet Hrvatski peljar sjevernog i južnog Jadrana, godišnju preplatu na časopis „More", Komplet izdanja Biseri Jadrana ( Rovinj, Brijuni, Podmorje, Rab, Vis, Hvar,Brač, Kornati, Zadar, Korčula ), 1300 planova hrvatskog Jadrana, Gustoza ... Radovan je često i moderator tematskih večeri u restoranima, radi i kao savjetnik za gastronomsku strategiju, te kreator jelovnika.

POVEZANE KNJIGE