Izvantjelesno iskustvo

Izvantjelesno iskustvo - Peake, Anthony | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Peake, Anthony
DIMENZIJA
6,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Izvantjelesno iskustvo.pdf
ISBN
2394583776992

OPIS

Povijest i znanstvena saznanja o astralnim putovanjima Čovjeka su oduvijek zaokupljala astralna putovanja i postavljao si je pitanja koja su i danas aktualna usprkos „pomodnom stavu prizemljenog skepticizma. I Anthony Peake od mladosti se zanimao za fenomene poput izvantjelesnog iskustva, lucidnog sanjanja i drugih neobičnih psiholoških opažanja. Vlastiti doživljaj astralnog putovanja, koji nije mogao ni htio zanemariti, potaknuo ga je na detaljno istraživanje ovih zdravorazumski neobjašnjivih iskustava. U ovoj knjizi donosi svoja, ali i fascinantna svjedočanstva drugih ljudi čija se svijest odvojila od njihova tijela.Vodi nas na putovanje kroz povijest, teologiju i misticizam. Detaljno se bavi rezultatima najnovijih istraživanja na području psihologije, neurologije i neurokemije. Mnogo pozornosti posvećuje kvantnoj fizici koja bi, neočekivano, mogla pružiti odgovor na pitanje kako i zašto nastaje izvantjelesno iskustvo. Jer, doima se da um može komunicirati sa svijetom na neobične i zadivljujuće načine. Autor predstavlja i vlastiti začudan model kojim tumači ovaj fascinantan fenomen. Smatra da je astralno putovanje stvaran doživljaj, no odvija li se doista u svijetu koji nas okružuje? Pridružite se autoru na ovom neobičnom putovanju i saznajte odgovor.

Tyrrell usvojoj knjizi "Prikaze" (eng. Apparitions)..

U svojoj knjizi Parapsychology, Philosophy and Spirituality: A Postmodern Exploration, filozof David Ray Griffin (1997., str. 232-242) raspravlja o prigovorima unutarsomatskoj pretpostavci, najznačajnije među kojima ću ukratko izložiti u sljedećih ... Tijekom sljedeće tri godine njegovi kolege će prikupljati podatke o tome da li su pacijenti koji su imali izvantjelesno iskustvo vidjeli simbole.

POVEZANE KNJIGE