Hladnije od pakla

Hladnije od pakla - Stross, Charles | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stross, Charles
DIMENZIJA
7,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Hladnije od pakla.pdf
ISBN
7084900382313

OPIS

Znanstvena fantastika za XXI. stoljećeOd vremenskog agenta koji se suočava s razmeđom na putu očuvanja sebe – i čovječanstva, preko vraga koji u Škotskoj zaleđenoj klimatskim promjenama ne kupuje duše već nudi nešto drugo, i Gagarina koji istražuje zašto je svijet iznenada postao ravna ploča, pa do pukovnika Northa koji za nikaragvanske kontraše oružje kupuje heroinom švercanim kroz izvanzemaljske dimenzijske prolaze, te čudovišta koja se pokušavaju prošvercati u omiljeni mit djetinjstva, Strossove vizije zapanjuju svojom smjelošću, duhovitošću i vrhunskom spisateljskom izvedbom. Prvi put na hrvatskom – pripovjetke dvostrukog dobitnika nagrada Hugo i Locus, jednog od najistaknutijih novijih pisaca znanstvene fantastike za kojeg je urednik Asimov’sa Gardner Dozois rekao: Gdje Charles Stross stupa danas, ostatak znanstvene fantastike slijedit će sutra!

srpnja stiže nova karta, a ako je i dalje mislite kupovati kod vozača - razmislite opet "Stajala sam na užegloj stanici na 34 stupnja, to je bilo mila majka naspram ulaska u limenku u kojoj je bilo zasigurno par stupnjeva više. Od 129,00 kn 199,00 kn House Cthulhu i Boja iz svemira. 139,00 kn House Cthulhu i Cthulhu mitovi.

- Kako bik?-- Dobro,samo mu ponestaje sijena.-odgovara glas s motorole. - Dobro,šaljemo sijeno,nemoj da bude gladan! ( U prijevodu: pucamo iz topa ali nam ponestaje granata) odgovara čovjek u zelenoj vojnoj majici i maskirnim hlačama, bucmastog liga na kojem se ističu brkovi.

POVEZANE KNJIGE