Djevojka koja se igrala vatrom

Djevojka koja se igrala vatrom - Larsson, Stieg | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Larsson, Stieg
DIMENZIJA
7,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka koja se igrala vatrom.pdf
ISBN
3894763133627

OPIS

Djevojka koja se igrala vatrom drugi je dio trilogije Millennium.Lisbeth Salander i Mikael Blomkvist ponovno se nalaze u središtu napete, uzbudljive priče, u kojoj sve počinje okrutnim ubojstvom mladog novinara Millenniuma i njegove djevojke koji se bave istraživanjem traffickinga. Svi tragovi upućuju da je zločin počinila Lisbeth Salander te su se čitava švedska policija i javnost digle na noge kako bi pronašle neprilagođenu djevojku sumnjiva ponašanja s podebljim dosjeom iz psihijatrijske klinike. No ta potraga vodi do mračnih, duboko zakopanih tajni koje otkrivaju kako je i zašto okolina odbacila osamljenu krhku genijalku. Stieg Larsson uspio je gotovo nemoguće: napisati nastavak koji je napetiji i kompleksniji od prvog dijela i u njemu iznova na fascinantan način ogoliti skrivene strane društva. Roman Djevojka koja se igrala vatrom potvrdio je da je trilogija Millennium istinska književna i nakladnička senzacija koja s pravom ima desetke milijuna fanova.

Imajući u vidu njenu proslost, policija objavljuje potjernicu za Salanderovom i potraga počinje. Djevojka koja se igrala vatrom. Podrobniji članak o temi: Djevojka koja se igrala vatrom.

Količina. Dodaj u košaricu Lisbeth Salander - djevojka s tetovažom zmaja - može biti izrazito nasilna.

POVEZANE KNJIGE