Potrošeni?

Potrošeni? - Doyle, Mollie | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Doyle, Mollie
DIMENZIJA
7,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Potrošeni?.pdf
ISBN
8123556321696

OPIS

Stanite iscrpljenosti na kraj i ponovno se osjećajte odličnoTijekom dugogodišnje prakse dr. Lipman, priznati stručnjak za integrativnu medicinu, često je svjedočio stanju koje naziva potrošenošću: pacijenti pate od nesanice, potištenosti, napadaja panike, probavnih tegoba, alergija, umora, bolova u mišićima i zglobovima, češće se razbolijevaju i duže oporavljaju. Nalazi su obično uredni, liječnici tegobe pripisuju starenju, a zapravo se radi o potrošenosti. Uzrok je to što čovjek ne živi u skladu s prirodnim ritmom: hrani se prerađenom hranom, nedovoljno se kreće, izložen je stresu i naporima te premalo i nekvalitetno spava. Dr. Lipman osmislio je šestotjedni program koji uklanja osjećaj potrošenosti i tegobe koje ga prate. Program povezuje dostignuća zapadnjačke medicine s mudrošću alternativnih pristupa te uključuje recepte za ukusna jela od organskih namirnica, vježbe iscjeljujuće joge, naputke za kvalitetniji san te plan uzimanja dodataka prehrani. Svi su savjeti pomno osmišljeni kako bi bili primjereni suvremenom čovjeku kojem je vrijeme dragocjeno. Program preporučuje i dr. Christiane Northrup te slavne osobe poput Kevina Bacona, Donne Karan, Gwyneth Paltrow, Maggie Gyllenhaal i mnogih drugih.

Funkcionirate 'na prazno'. Potrošeni oblici // Oris : časopis za arhitekturu i kulturu, 103 (2017), 180-191 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, stručni) CROSBI ID: 865946 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca Ništa od regionalne deponije, a potrošeni milioni KM kredita. Foto: N.N.

Protagonisti filma su osobe starije od 55 godina - oni koji su preživjeli preko 30 milijuna minuta. Oni su ljudi čije su se najvažnije minute u životu već dogodile a posljednja minuta života im se sve više približava. Tijekom dugogodišnje prakse dr.

POVEZANE KNJIGE