Čitanje dlana za početnike

Čitanje dlana za početnike - Webster,Richard | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Webster,Richard
DIMENZIJA
7,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Čitanje dlana za početnike.pdf
ISBN
2145718692934

OPIS

Čitanje dlana nije samo jedno od najstarijih načina proricanja sudbine i analize značajki osobe, ono je mnogo jednostavnije nego što mislite. Bez karata, bez novčića, bez planetarnih karata – samo ruka i znanje iz ove knjige. U ovom, potpuno ilustriranom, vodiču koji je napisao jedan od najprodavanijih autora Richard Webster, naučit ćete značenja: Glavnih i sporednih linija Oblika noktiju Oblika ruke Prekida linija Veličine prstiju Oznaka i obilježja Otiska prstiju Brjegova na dlanu Teksture kože Račvastih linija Bez obzira zanima li vas ova tema ozbiljno ili samo usputno, Čitanje dlana za početnike će vam otvoriti novi svijet pronicanja u sebe, svoje prijatelje, obitelj – čak i budučnost!

Prikupili smo nekoliko osnovnih principa palmije koji se lako mogu naučiti, s posebnim naglaskom na ljubav, odnose i vezanost. Slijede pokazatelji ljubavi i braka u kemiji. Ovakve su osobe pogodne za odgovorne i odlučujuće položaje.

Čitanje na dlanu prastara je praksa, a može biti i zabavno. Prikupili smo nekoliko osnovnih principa palmije koji se lako mogu naučiti, s posebnim naglaskom na ljubav, odnose i vezanost.

POVEZANE KNJIGE