Veliki suvremeni bonton

Veliki suvremeni bonton - Schneider-Flaig, Silke | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schneider-Flaig, Silke
DIMENZIJA
10,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki suvremeni bonton.pdf
ISBN
7639708009013

OPIS

Lijepo ponašanje uvijek je u modi 2. izdanjeSamopouzdan nastup i uspjeh u društvu. Kako to postići? Pročitajte ovu knjigu i saznajte! Osnove lijepog ponašanja. Najvažniji je prvi dojam! Saznajte sve o tome kako pozdraviti, kako se pravilno ponašati za stolom i kako voditi ležeran razgovor, a da pritom ne napravite kakvu nezgodnu pogrešku – siguran nastup u svim situacijama. Pravila ponašanja u privatnom životu. Sve o suvremenoj komunikaciji i primjerenom ponašanju u svakodnevnom životu – siguran nastup i u privatnim životu! Pravila ponašanja u poslovnom životu. Poslovni počeci i profesionalni razvoj – od savršeno sastavljene molbe za posao i pravilnog odijevanja na radnom mjestu do stilski dotjerane poslovne korespondencije. Pravila lijepog ponašanja širom svijeta. Različite zemlje i ljudi, različiti običaji. Naučite kako se sigurno kretati svijetom punim različitih kultura.

DJEČJI BONTON DJEČJI BONTON DJEČJI BONTON DJEČJI BONTON DJEČJI BONTON DJEČJI BONTON DJEČJI BONTON. Cijena: 69,00 KN VELIKI SUVREMENI BONTON/M.U.

Opis oglasa ... Veliki suvremeni bonton pomoći će vam da uvijek ostavite sjajan prvi dojam, bilo da je riječ o ponašanju za stolom, druženju na spoju ili odlasku u kazalište. Saznajte kako pozdraviti i voditi ležeran razgovor, a da pritom ne napravite pogrešku.

POVEZANE KNJIGE