Arheologija i turizam u Hrvatskoj

Arheologija i turizam u Hrvatskoj - Skupina Autora | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skupina Autora
DIMENZIJA
3,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Arheologija i turizam u Hrvatskoj.pdf
ISBN
7704457531765

OPIS

Opsežan popularno-znanstveni katalog ‘Arheologija i turizam u Hrvatskoj’ prati istoimenu izložbu autora Sanjina Mihelića, postavljenu tijekom 2009. godine povodom obilježavanja Europske godine stvaralaštva i inovacije. Hrvatsko arheološko društvo dodijelilo je ovom izložbenom projektu godišnju nagradu ‘Josip Brunšmid’ za 2009. godinu. Urednik je Sanjin Mihelić, ravnatelj AMZ-a, koji je u to vrijeme bio kustos u Pretpovijesnom odjelu. Diplomirao je arheologiju i španjolski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te završio poslijediplomski studij na londonskom Sveučilištu. Ante Rendić-Miočević, tadašnji ravnatelj Arheološkog muzeja u Zagrebu, u Uvodu opisuje razinu i načine popularizacije arheologije u Hrvatskoj te potrebu za realizacijom ovakvog izložbenog projekta.

Na promociji su govorili Elvira Šarić Kostić, ravnateljica Muzeja grada Splita, Ante Rendić Miočević, ravnatelj Arheološkog muzeja u Zagrebu, Joško Belamarić, Joško Stella i Sanjin Mihelić, urednik monografije. Arheologija i turizam u Hrvatskoj = Archaeology and Tourism in Croatia Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

ARHEOLOGIJA taj divni čudesni svet Ronald Džesap 600 din . PRAISTORIJSKA ARHEOLOGIJA - BARNKO GAVELA 990 din .

POVEZANE KNJIGE