Sveta mjesta svijeta – Putevima hodočasnika

Sveta mjesta svijeta – Putevima hodočasnika - Bedurftig, Friedemann | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bedurftig, Friedemann
DIMENZIJA
6,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Sveta mjesta svijeta – Putevima hodočasnika.pdf
ISBN
3672326900249

OPIS

S više od 400 slika i karataRaskošno ilustrirana knjiga SVETA MJESTA SVIJETA donosi očaravajući i stručan pregled mističnih i duhovnih mjesta te svetišta čovječanstva – od nestalih kultura rane povijesti i staroga doba, preko drevnih američkih civilizacija do pet velikih svjetskih religija današnjice. Uz kratak prikaz postanka i povijesti velikih kultova i religija, riječima i slikom predstavljene su i najpoznatije sakralne građevine i svetišta. Mnoštvom sjajnih fotografija u boji, preglednih i detaljnih zemljovida te popratnih tekstova ova bogato opremljena knjiga vodi na uzbudljivo i dojmljivo putovanje do samih korijena vjere.

Dokumentirano je oko 70 čudotvornih ozdravljenja, a Bernadette je proglašena svetom 1933. godine.

Majka svijeta, Ruanda Od tada, njih šestoro ima ukazanje svake godine na određen dan. Svetište je do sada posjetilo preko milion hodočasnika, vjernika, bogatih i siromašnih, zdravih i bolesnih iz cijelog svijeta.

POVEZANE KNJIGE