Kako se gleda abeceda

Kako se gleda abeceda - Zubović,Sonja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zubović,Sonja
DIMENZIJA
3,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako se gleda abeceda.pdf
ISBN
4277748820180

OPIS

Svladaj abecedu kroz igru! Zaviri u originalnost i maštovit pristup pomoću vedrih i duhovitih priča o slovima abecede. Ilustrirana je razigranim crtežima mališana iz vrtića i đaka iz nekoliko zagrebačkih osnovnih škola.

... Kako se gleda abeceda Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Vedre i duhovite priče o slovima abecede, zajedno sa razigranim dječjim crtežima privući će pozornost djece i biti im poticaj za učenje slova i uspješno svladavanje cijele abecede. Kako se gleda abeceda Sonje Zubović, neobična je slikovnica o slovima, koja svojom orginalnošću i maštovitim pristupom odudara od standardnih slovarica. Vedre i duhovite priče o slovima abecede zajedno sa razigranim dječijim crtežima privući će pozornost djece i biti im poticaj za učenje slova i uspješno savladavanje cijele abecede. Kako se gleda abeceda djelo je Sonje Zubović namijenjeno učenicima 1.

POVEZANE KNJIGE