Kako se gleda abeceda

Kako se gleda abeceda - Zubović,Sonja | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zubović,Sonja
DIMENZIJA
11,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako se gleda abeceda.pdf
ISBN
8354299418050

OPIS

Svladaj abecedu kroz igru! Zaviri u originalnost i maštovit pristup pomoću vedrih i duhovitih priča o slovima abecede. Ilustrirana je razigranim crtežima mališana iz vrtića i đaka iz nekoliko zagrebačkih osnovnih škola.

razreda osnovne škole, u kojem se mališani upoznaju sa, njima potpuno stranim, svijetom slova i pismenosti. Knjiga je napravljena kao slikovnica sa radovima koje su načinila sama djeca iz nekoliko vrtića i osnovnih škola. SONJA ZUBOVIĆ KAKO SE GLEDA ABECEDA.

Knjiga je napravljena kao slikovnica sa radovima koje su načinila sama djeca iz nekoliko vrtića i osnovnih škola. SONJA ZUBOVIĆ KAKO SE GLEDA ABECEDA. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži 7.

POVEZANE KNJIGE