Tradicionalna kuhinja 3

Tradicionalna kuhinja 3 - Kauzlarić, Boris | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kauzlarić, Boris
DIMENZIJA
7,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalna kuhinja 3.pdf
ISBN
3836420120772

OPIS

Iskušajte nova jela s okusom tradicije Novi nastavak sjajne kuharice obogaćen je brojnim novim receptima za pripremu tradicionalnih jela u kojima će uživati cijela obitelj, a na svečarske dane i gosti. Za početak se zasladite ukusnim zalogajčićima poput punjenih rajčica, zatim se okrijepite snašinom čorbom, a kušajte i boršč… Nakon složenaca uronite u slasne delicije poput pikantnih svinjskih odrezaka ili telećih rolica. Osvježite svoj meni i jelima poput šarene povrtne pite ili punjenom oradom. A za kraj se osladite čokoladnim ploškama s bademima ili prelivenom pitom s orasima. I, uz sve to, ispecite kukuruzni kruh! Dobar tek!

Za prekrasne slike i jela potraži inspiraciju i na Instagram profilu autorice bloga Priče jedne kuhače, a potom joj daj i svoj glas! 3 recepta za božićnu česnicu: Tradicionalna, bez kvasca i pogača sa pavlakom, ne zna se koja je bolja! 0 Podijeli Podijeli na facebook Podijeli na twitter Podijeli na viber Pošalji na mail Kuhinja Bosanskohercegovačka kuhinja koristi mnogo začina, obično u malim količinama. Većina jela su blaga, kuhana s malo vode.

Uostalom, ni glasoviti (i zaštićeni) dalmatinski pršut nije baš riblje jelo. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tradicionalna kuhinja 2 3.izd. autora Kauzlarić, B., Pleše, E., Popić, I..

POVEZANE KNJIGE