Tradicionalna kuhinja 3

Tradicionalna kuhinja 3 - Kauzlarić, Boris | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kauzlarić, Boris
DIMENZIJA
8,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Tradicionalna kuhinja 3.pdf
ISBN
3266685286901

OPIS

Iskušajte nova jela s okusom tradicije Novi nastavak sjajne kuharice obogaćen je brojnim novim receptima za pripremu tradicionalnih jela u kojima će uživati cijela obitelj, a na svečarske dane i gosti. Za početak se zasladite ukusnim zalogajčićima poput punjenih rajčica, zatim se okrijepite snašinom čorbom, a kušajte i boršč… Nakon složenaca uronite u slasne delicije poput pikantnih svinjskih odrezaka ili telećih rolica. Osvježite svoj meni i jelima poput šarene povrtne pite ili punjenom oradom. A za kraj se osladite čokoladnim ploškama s bademima ili prelivenom pitom s orasima. I, uz sve to, ispecite kukuruzni kruh! Dobar tek!

Guštajte ... Popularna jela Tahini - pasta od sezama. 100%; 10 mins; Pljeskavica punjena lukom za jedan poseban hamburger.

Gioisa podsjeća na ukuse prošlosti kada je završna obrada prezentirana u boji meda, tamno smeđoj ili kestenastom obojanom drvetu, dok je lakirano drvo u varijanti bijele, slonovači, crvenoj ... Već smo spomenuli gostoljubivost Zagorki i Zagoraca, a njen neizostavan dio je svakako tradicionalna domaća kuhinja. Otvorite li kuharicu zagorske kuhinje, nećete znati što prije isprobati: štrukli, purica s mlincima, jela od povrća i gljiva, jela od slatkovodnih riba, razne pite i savijače samo su neki od specijaliteta koje ovo ... November 3, 2020 November 3, 2020 Ari banane, kolai, kremaste torte, malaga kolač Lijep pozdrav dragi moji.

POVEZANE KNJIGE