Mayo Clinic tjelovježba za svakoga

Mayo Clinic tjelovježba za svakoga Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Mayo Clinic tjelovježba za svakoga.pdf
ISBN
8104509252983

OPIS

Vodič za dobro zdravlje i tjelovježbu Mayo Clinic – Tjelovježba za svakoga detaljan je i postupan vodič za postizanje i održavanje tjelesne spremnosti, nezavisno od dobi ili tjelesne kondicije. Dobar plan vježbe, odabir odgovarajuće opreme za vježbu, održavanje motivacije i priprema za omiljenu tjelovježbu – samo su neke od detaljno objašnjenih tema u ovome praktičnom vodiču tjelesne spremnosti. Osim toga, posebni dio – Vodič kroz vježbe – sadržava više od 150 ilustracija pojedinačnih vježbi koje možete raditi kod kuće i bez skupe opreme…

Odaberite odgovarajuću postavku. Teretana ne mora biti za svakoga. Tjelovježba i zdrav način života smanjuju rizik od demencije 05.01.2020.

Poznata Mayo Clinic nedavno je napravila odličnu listu aktivnosti koje troše najviše kalorija, odnosno 500 i više u samo sat vremena. Naravno to ovisi o tome koji ste spol, koliko godina ... Rad na računalu i tjelovježba za bolje pamćenje.

POVEZANE KNJIGE