Umetničko oblikovanje gradova

Umetničko oblikovanje gradova - Zite, Kamilo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zite, Kamilo
DIMENZIJA
3,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Umetničko oblikovanje gradova.pdf
ISBN
7372110004981

OPIS

Kao jedanaesta knjiga edicije Velike knjige arhitekture pojavilo se i drugo izdanje sjajno štivo bečkog arhitekte i urbaniste Kamila Zitea, staro 115 godina (izašlo u maju 1889. i rasprodato za samo nekoliko nedelja, pa zato ponovo štampano već u junu iste godine). Knjiga se može smatrati malim remek-djelom urbanističke teorije, duboko zasnovanom na praksi i još temeljitije upućenom ka njoj. A mi tapkamo pozadi sa lenjirom i šestarom i mislimo da se pitanje osjećaja (za grad) može rješiti nezgrapnom geometrijom. Kamilo Zite (Iz Predgovora – Ranko Radović)

EUR: 8 ... Back Početna Arhitektura; Urbanizam; Arheologija Umetničko oblikovanje gradova. Previous product.

Kao jedanaesta knjiga edicije Velike knjige arhitekture pojavilo se i drugo izdanje sjajno štivo bečkog arhitekte i urbaniste Kamila Zitea, staro 115 godina (izašlo u maju 1889. i rasprodato za samo nekoliko nedelja, pa zato ponovo štampano već u junu iste godine). Umetničko oblikovanje gradova Kamilo Zite Kao jedanaesta knjiga edicije Velike knjige arhitekture pojavilo se i drugo izdanje sjajno štivo bečkog arhitekte i urbaniste Kamila Zitea, staro 115 godina (izašlo u maju 1889.

POVEZANE KNJIGE