Najbolji vicevi o plavušama

Najbolji vicevi o plavušama - Surian, Leonora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Surian, Leonora
DIMENZIJA
9,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Najbolji vicevi o plavušama.pdf
ISBN
1050737640020

OPIS

Vic je što sam plavaNajbolji vicevi o plavušama Prirodna plavuša, dramska i glazbena umjetnica Rođena u Rijeci. Odrasla je i školovala se u Italiji gdje, iako prirodna plavuša, završava matematičku gimnaziju. Kao dijete iz umjetničke obitelji usporedo pohađa baletnu i muzičku školu te diplomira glumu na prestižnoj Nacionalnoj akademiji dramskih umjetnosti Silvio D’Amico u Rimu 2003. Iste je godine primljena u dramski ansambl Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci gdje je ostvarila niz značajnih uloga u dramskim predstavama i mjuziklima, a široku popularnost postiže ulogom Mile u seriji Hrvatske radiotelevizije Sve će biti dobro. Leonora Surian je svestrana umjetnica. Piše ekskluzivnu kolumnu Dnevnik glumice za portal Femina.hr, snimila je dva CD-a: jedan jazz profila (Moj mali svijet) i jedan božićni (Bijeli Božić), a u posljednje vrijeme sve je uspješnija voditeljica zabavnih programa ili događaja. Govori i glumi na hrvatskom, talijanskom i engleskom jeziku, bavi se raznim hobijima: slika, jaše, skija, igra tenis… pa se samo po sebi nameće pitanje: A što bi tek bilo da nije prirodna plavuša?

Zašto plavuša nije htjela biti Jehovin svjedok? Zato jer je rekla da nije vidjela nesreću. 88.

Počne paliti šibice, ali nijedna... 85. Što je rekla plavuša kad je rodila blizance?"O, moj Bože, tko je drugi otac?!?" 86.

POVEZANE KNJIGE