Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija

Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija - Finci, Ognjenka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Finci, Ognjenka
DIMENZIJA
6,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija.pdf
ISBN
9696025734430

OPIS

Primarna namera teksta jeste pokušaj da rasvetli probleme vezane za funkcionalnu i oblikovnu artikulaciju urbanog prostora onim elementima koji se najčešće smatraju minornim, sekundarnim, “mikroarhitekturom”, čiji je značaj, u odnosu na tzv. primarne činioce formiranja gradskog prostora, sklon zanemarivanju i potcenjivanju. Knjiga je dobitnik nagrade “Ranko Radović” za 2008. godine, kao i specijalnog priznanja za dela iz oblasti umetnosti (21. Sajam knjiga u Sarajevu 2009. godine).

UPI2M BOOKS je knjižarska, nakladnička i distribucijska tvrtka koja objavljuje naslove iz područja arhitekture, graditeljstva, dizajna i umjetnosti. Finci, O.: Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija. Građevinska knjiga, Beograd, 2009, page 33.

Ognjenka Finci. Tvrd povez, Građevinska knjiga, 2009, ISBN: 978-86-395-0596-7, latinica Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija Ognjenka Finci.

POVEZANE KNJIGE