Projekt: Svjetlosna kugla

Projekt: Svjetlosna kugla - Heinemann, Klaus | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Heinemann, Klaus
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Projekt: Svjetlosna kugla.pdf
ISBN
5901506608626

OPIS

Koliko je stvarnost koju smatramo dovršenom doista takva? Svaki dan nešto nas u uvjerenju o dovršenoj stvarnosti poljulja, a otvaraju se pitanja za koja ne samo da nemamo odgovore nego se mnogi muče, na svim stranama svijeta, ne bi li ih pronašli ili im se barem približili. Jedna od takvih misterija poznata kao svjetlosna kugla ili kolokvijalno iz engleskog orbovi, snimljena je na milijunima fotografija diljem svijeta. Pojava svjetlosnih kugli zanimljiva je po tome što se unutar tih svjetlećih pojava pojavljuju slike nepoznata porijekla, slike koje u tumačenjima izazivaju prijepore. Sama pojava autentična je u 21. Stoljeću, najvjerojatnije otkrivena zajedno s početkom uporabe digitalnih fotoaparata. Iako se svjetlosne kugle pokušalo odbaciti kao pogreške pri snimanju, količine snimljenog materijala i nova otkrića ne samo unutar svjetlosnih kugli nego i mjesta i vremena na kojima se učestalo pojavljuju (štoviše, umnažaju) pokazuju da nije riječ ni o kakvoj pogrešci. A o čemu je zapravo u knjizi Projekt: svjetlosna kugla promišljaju i analiziraju autori Míceál Ledwith (doktor religijskih znanosti, dugogodišnji član Međunarodne teološke komisije) i Klaus Heinemann (doktor eksperimentalne fizike, utemeljitelj i predsjednik korporacije za znanstveno istraživanje u računskim dinamikama fluida, razvoju materijala i nanotehnologijom pod ugovorom za NASA-u). Knjiga je bogato ilustrirana fotografijama u boji različitih primjera svjetlećih kugli.

Ledwith ... Ostali autori: Klaus Heinemann. Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. projekt: svjetlosna kugla.

Autori knjige dokazuju da one nisu čestice vode niti prašine te razmatraju njihov značaj za naš život kao i mogućnost komunikacije s ... Druga je 'Projekt Svjetlosna kugla' koja, kako kaže sam nakladnik, 'istražuje duhovno područje koje se vidi na zapanjujućim digitalnim fotografijama koje su snimili Miċeál Ledwith i Klaus Heinemann'. Projekt Svjetlosna kugla istražuje duhovno područje koje se vidi na zapanjujućim digitalnim fotografijama koje su snimili autori Ledwith i Heinemann. Svjetlosne kugle različitih oblika, veličina, količina i boja predivno plutaju, klize i lebde na svakoj fotografiji. Projekt svjetlosna kugla.

POVEZANE KNJIGE