Hrvatsko-talijanski razgovorni priručnik

Hrvatsko-talijanski razgovorni priručnik Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-talijanski razgovorni priručnik.pdf
ISBN
8277583807445

OPIS

Talijanski je romanski jezik kojim se svakodnevno koristi oko 62 milijuna ljudi. Službeni je jezik u Italiji, San Marinu, Vatikanu uz latinski, Švicarskoj u kantonima Ticino i Grigioni, u slovenskim općinama Koper, Izola i Piran uz slovenski. Uz hrvatski, talijanski je također službeni jezik u Istri. Talijanski jezik je peti po redu na svijetu prema zastupljenosti učenja u školama poslije engleskog, francuskog, španjolskog i njemačkog jezika. Priručnik je namijenjen svima koji žele upoznati talijanski jezik te kroz uobičajene razgovorne oblike svladati osnove komunikacije na tom jeziku. Knjiga je strukturno podijeljena na razgovorne obrasce u obliku natuknica, odnosno rečenica koje su tematski raspoređene po skupinama

49,00 kn. Kupi! Gramatika sanskrta ... Koristni linkovi: Prevođenje tekstova s engleskoga, hrvatskog, njemačkog, slovenskog, talijanskog, španjolskog i portugalskog.

Sniženje . Brzi pregled; Add to Wishlist; Add to Compare; Hrvatsko - grčki razgovorni priručnik .

POVEZANE KNJIGE