Avanture malog Juju

Avanture malog Juju - Guljašević, Ivana | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Guljašević, Ivana
DIMENZIJA
9,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Avanture malog Juju.pdf
ISBN
9413579472607

OPIS

Slikovnica namijenjena čitateljima mlađeg uzrasta. Mama Kukunka, tata Taranta, mali Juju i strašni krokodil likovi su popularne dječje pjesmice koju je svojim veselim ilustracijama popratila Ivana Guljašević. Slikovnica dolazi u tvrdom i mekom uvezu, opremljena je notnim zapisom pjesme, a meki uvez i cd-om.

Kako kaže službena najava: 'Zajedno s našim glumcima, publika će ući u svijet mame Kukunke i tate Tarante te maloga Juju koji je velik kao palac, poznaje sve životinje i govori njihove jezike. Svaki dan provodi u zoološkom vrtu i radosno razgovara sa svim stanovnicima vrta. Avanture maloga Juju 23.

Na vrh. U autorskom projektu poznatoga naziva, redateljica Renata Carola Gatica i dramaturginja i glazbenica Ivana Đula bave se translacijom pjesme u kazališnu predstavu. Mali Juju kao i svako dijete, pa i svatko od nas koji formalno nismo više djeca, gaji neke svoje strahove koji su često nerealni. Kako ih konfrontirati, suočiti se s njima i pokušati ih prevladati, pitanja su koja će ova vesela i ritmična predstava postaviti i pomoći da odgovor nađe svatko za sebe. m.

POVEZANE KNJIGE