Šangajska konkubina

Šangajska konkubina - Ying, Hong | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ying, Hong
DIMENZIJA
9,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Šangajska konkubina.pdf
ISBN
7368392542927

OPIS

Šangajska konkubina, kostimirani, povijesni ljubavni roman snažnog erotskog naboja s biografskom potkom i atmosferom suvremenog trilera novo je djelo Hong Ying, svjetski proslavljene autorice kineskog porijekla.Nakon međunarodnog uspjeha romana K: umijeće ljubavi, Paunov krik, Izdajničko ljeto i autobiografije Kći rijeke, prevedenih na dvadeset i pet jezika, hrvatskoj je publici još jednom ponuđena izazovna, istovremeno melodramatska i iznimno napeta priča. Predstavljajući tekst romana gotovo u potpunosti dokumentarnom ispoviješću proslavljene šangajske glumice i zabavljačice s početka prošlog stoljeća, priča prati njezin uspon i pad – od gladne seljanke, preko maloljetne prostitutke i kriminalnog miljea, do svijeta visoke umjetnosti, ali i visoke politike i ‘visokog zločina’. Kao kulisa ovoj napetoj priči poslužit će dokumentaristički iscrtan onodobni kineski velegrad i provincija, kao i sveprisutna potka aktualnih povijesnih zbivanja. Istovremeno, riječ je o bezvremenoj, arhetipskoj priči o usponu i padu, ljubavi i smrti, ljubomori i zločinu, koja bi s nepromijenjenim učinkom mogla funkcionirati i na bilo kojoj europskoj ili svjetskoj pozornici. Izravan i snažan spisateljski glas. The New York TimesSuzdržano, a opet erotično… The Observer Prevela: Radha Rojc Belčec

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 68812 ... Ponuda uključuje: knjigu Hong Ying, Šangajska konkubina u izdanju V.B.Z.

Knjiga dosta drzi paznju, ali umesto kraja, autorka se odlucila da promeni temu i pise o sebi. Steta da je jako zanimljivu pricu ostavila bez kraja.

POVEZANE KNJIGE