Naučite svoje dijete razmišljati

Naučite svoje dijete razmišljati - Simister, C.J. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simister, C.J.
DIMENZIJA
12,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučite svoje dijete razmišljati.pdf
ISBN
4126302035054

OPIS

Vaše će dijete jako mnogo naučiti u školi. Postoje međutim, druge životno bitne stvari koje su previše često odsutne iz prenatrpanog školskog programa, a sve ih više prepoznajemo kao jednako bitne za budućnost vašeg djeteta. Među te tajne uspjeha spadaju odlike kao što su znatiželja, neovisno razmišljanje, ustrajnost, odlučnost, individualnost i spremnost na procjenjivanje rizika i rješavanje problema. U ovoj izrazito inovativnoj knjizi, vodeća stručnjakinja za obrazovanje djece, C.J. Simster, obrađuje jednu po jednu tajnu uspjeha i nudi nam pravo bogatstvo maštovitih, razigranih i zabavnih aktivnosti, igara i vježbi. Namijenjene su različitim dobnim skupinama, idealne su za zabavljanje djece u slobodnim trenucima – tijekom jela, u automobilu, čak i kad ste zapeli u redu u supermarketu. A dok uživaju, vaša će djeca razvijati ključne odlike kao što su inicijativa, pozornost i istraživački duh.Mi – kao roditelji i učitelji – imamo priliku odigrati izvanredno važnu ulogu u njegovanju tih kvaliteta.

Simister ; [prijevod Branka Lucarić]. - Knjižara Planetopija je nakladnička kuća koja objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrane, duhovnosti, ekologije.

Čineći dobro drugima i sami sebi činimo dobro jer pomaganje drugima stvara u nama osjećaj zadovoljstva i smisla. Vaše će dijete jako mnogo naučiti u školi. Postoje međutim, druge životno bitne stvari koje su previše često odsutne iz prenatrpanog školskog programa... Naučite svoje dijete da ispravno razmišlja o novcu! 09.03.

POVEZANE KNJIGE